O nás

Park Bistro víta svojich hostí od roku 2019 v srdci Dunajskej Stredy, v susedstve Mol Areny a príjemného detského ihriska. Už od začiatku sme chceli priniesť do mesta niečo nové a výnimočné – a s hrdosťou môžeme povedať, že sme boli medzi prvými bistrami v Dunajskej Strede.

Čo vlastne znamená „bistro“? Pôvodne ide o francúzsky typ reštaurácie, kde sa kvalitné jedlo spája s neformálnou, prívetivou atmosférou. Miesto, kde sa cítite ako doma a kde sa stretáva moderná gastronómia s osobným prístupom. Presne to ponúkame aj my v Park Bistró – moderné, čisté prostredie, vždy usmiaty a energický personál a jedlá pripravené z čerstvých, domácich surovín.

V našej kuchyni kladieme dôraz na sezónnosť – pracujeme so zeleninou podľa aktuálneho ročného obdobia a jedálny lístok pravidelne, každý mesiac obmieňame, aby sme vám vždy mohli ponúknuť niečo nové a chutné. Pre nás nie je jedlo len o nasýtení, ale o zážitku.

Okrem chutného jedla vám prinášame aj kultúrne a spoločenské podujatia – každý mesiac pripravujeme zábavu pre našich hostí. Tešiť sa môžete na retro večery, jazzové koncerty, živú hudbu a nezabúdame ani na futbalových fanúšikov – vďaka blízkosti Mol Areny má u nás šport svoje pevné miesto.

Navštívte nás a zažite atmosféru Park Bistró na vlastnej koži!

Duch Park Bistró – Júlia a Július Bódisovci

Park Bistro nie je len obyčajná reštaurácia – je to splnený sen. Júlia a Július Bódisovci, dvaja majitelia nášho bistra, sa vydali na spoločnú cestu s jasnou víziou: vytvoriť miesto v Dunajskej Strede, kde sa ľudia budú cítiť ako doma. Miesto, kde si nielen pochutia na chutnom jedle, ale aj oddýchnu, načerpajú energiu – kde atmosféra dýcha pohodou, úprimnosťou a blízkosťou.

Pre Júliu a Júliusza nie je Park Bistro len podnikanie – je to ich druhý domov. Už roky sa s láskou starajú o každý detail, zveľaďujú, riadia a rozvíjajú reštauráciu – s rovnakou starostlivosťou, akou by sa starali o svoj vlastný dom. Ich cieľom je vytvárať miesto, kde vznikajú skutočné vzťahy – medzi hosťami a personálom, medzi kuchyňou a stolom, medzi ľuďmi.

Základnou hodnotou pre nich je otvorenosť: veria, že v rodinnej atmosfére sa každý môže vyjadriť – či už má niečo na srdci, čo ho trápi, alebo chce zdieľať niečo pekné. Práve táto úprimnosť a ľudský prístup robia Park Bistro výnimočným miestom, kam sa hostia radi vracajú znova a znova.

Weisz Tibor – stretnutie tradície a modernej gastronómie

Weisz Tibor je skutočný talent z Dunajskej Stredy, ktorého vášeň pre gastronómiu sa prejavila už v mladom veku. Svoju kariéru začal vo svojom rodnom meste, no čoskoro sa vybral do Budapešti, kde študoval v prestížnej škole známeho šéfkuchára Lajosa Bíróa. Počas piatich rokov strávených v maďarskej metropole získal nielen cenné skúsenosti, ale aj jedinečný pohľad na modernú kuchyňu – takú, ktorá sa tvorí srdcom a dušou.

Po návrate späť do rodného kraja pôsobil tri roky v bratislavskej reštaurácii Dolnozemská Krčma, kde si ešte viac obľúbil tradičné techniky a suroviny, ktoré dnes tvoria základ jeho kulinárskej identity.

Napokon sa vrátil tam, kde to všetko začalo – do Dunajskej Stredy. Už štyri roky je srdcom kuchyne Park Bistró, kde spája moderné kulinárske trendy s chuťami, ktoré v nás vyvolávajú spomienky na detstvo. V jeho jedlách sa odráža rešpekt k tradíciám, no zároveň vždy prinášajú sviežosť a nový pohľad. Pre Tibora je varenie nielen prácou, ale aj formou sebavyjadrenia – a každým jedlom rozpráva svoj vlastný príbeh.

Vontszemü Attila – majster stability a rafinovanosti

Vontszemü Attila začal svoju kariéru v bratislavskom gastronomickom svete, kde pôsobil v mnohých reštauráciách a už od mladosti zbieral cenné skúsenosti. Po rokoch v hlavnom meste pokračoval v Dunajskej Strede, kde dlhé roky pracoval v miestnej reštaurácii a stal sa jej neoddeliteľnou súčasťou. Jeho cesta ho napokon priviedla do Park Bistró – kde je dnes jednou z kľúčových osobností nášho kuchynského tímu.

V Attilových jedlách cítiť precíznosť a jemnosť každého detailu. Jeho práca odráža nielen lásku k remeslu, ale aj skutočnú oddanosť nášmu bistru. Stabilita, spoľahlivosť a vášeň pre detaily sú pre neho charakteristické. Osobitný dôraz kladie na sezónne suroviny a miluje premieňať jedlá na vizuálny zážitok – starostlivo zdobené taniere sú jeho poznávacím znamením.

Attila nie je len skvelý šéfkuchár, ale aj neodmysliteľný člen nášho tímu, ktorý spolu s Weisz Tibor každodenne pracuje na tom, aby ponuka Park Bistró bola čo najzaujímavejšia, najčerstvejšia a nezabudnuteľná. Spolu tvoria nielen majstrov chutí, ale aj srdce a dušu nášho bistra – bez ich kreativity a oddanosti by Park Bistró nebol tým, čím je dnes.